Dvojí prohlášení poplatníka ???

• (neregistrovaný)

21. 1. 2014 17:36

Dobrý den,
    prosím o odpověď. V roce 2012 jsem přešla z první mateřské (rodičáku) do druhé mateřské, kterou jsem pobírala do března 2013, pak nástup na RD. Po mateřské jsem zažádala o čerpání řádné dovolené mezi nástupem na RD...vše proběhlo. V červenci 2013 jsem začala pracovat na DPP u jiného ztele, u kterého jsem podepsla prohášení. Ještě dodávám, že u mého zmtele, u kterého čerpán RD, jsem naposledy podepsala prohlášení v r.2009, tentýž rok jsem nastoupila na svoji první mateřskou. Až teď se mi dostala do ruky výplatnička z dubna 2013, kde jsem měla vyplacenou mzdu za čerpání řádné dovolené a koukám, že mi tam uplatnili slevu na poplatníka. A teď můj dotaz...je nějaký problém, že jsem měla vlastně uplatněnou slevu v tom dubnu a pak vlastně od července u jiného zamtele také? Podotýkám, že jsem v roce 2013 u prvního ztele nepodepsala prohlášení. Myslím, že by to neměl být problém, když u prvního byla sleva na popl. uplatněná jen v dubnu a u ddruhého až od července...ale nevím??? :-O.. děkuji za odpovědi

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 1. 2014 17:42

jasná. (neregistrovaný)

Re: dvojí prohlášení poplatníka ???
      Zajděte za účetní k zaměstnavateli, kde jste na rodič. dovolené a prohlášení podepište, aby účetní neměla problém. Tím bude vše v pořádku.

• 21. 1. 2014 17:51

mishul (neregistrovaný)

jj to nebude problém a nevadí tedy, že v jednom roce bude podepsáno u dvou??? ale jak už jsem psala, sleva uplatněná v jiných měsících? děkuji

• 21. 1. 2014 18:06

xJ (neregistrovaný)

nebude, když u svého zaměstnavatele, kde jste pobírala náhradu za dovolenou v prohlášení napíšete, že podepisujete prohlášení na období leden - duben 2013
      v dalším máte podepsáno od července, tedy se nejedná o stejné období

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).