Re: dvojí prohlášení poplatníka ???
nebude, když u svého zaměstnavatele, kde jste pobírala náhradu za dovolenou v prohlášení napíšete, že podepisujete prohlášení na období leden - duben 2013
v dalším máte podepsáno od července, tedy se nejedná o stejné období
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
21. 1. 2014 17:36
Dobrý den,
prosím o odpověď. V roce 2012 jsem přešla z první mateřské (rodičáku) do druhé mateřské, kterou jsem pobírala do března 2013, pak nástup na RD. Po mateřské jsem zažádala o čerpání řádné dovolené mezi nástupem na RD...vše proběhlo. V červenci 2013 jsem začala pracovat na DPP u jiného ztele, u kterého jsem podepsla prohášení. Ještě dodávám, že u mého zmtele, u kterého čerpán RD, jsem naposledy podepsala prohlášení v r.2009, tentýž rok jsem nastoupila na svoji první mateřskou. Až teď se mi dostala do ruky výplatnička z dubna 2013, kde jsem měla vyplacenou mzdu za čerpání řádné dovolené a koukám, že mi tam uplatnili slevu na poplatníka. A teď můj dotaz...je nějaký problém, že jsem měla vlastně uplatněnou slevu v tom dubnu a pak vlastně od července u jiného zamtele také? Podotýkám, že jsem v roce 2013 u prvního ztele nepodepsala prohlášení. Myslím, že by to neměl být problém, když u prvního byla sleva na popl. uplatněná jen v dubnu a u ddruhého až od července...ale nevím??? :-O.. děkuji za odpovědi