Re: Aktivace nové budovy - zařazení
Takže dát zvlášť? A co takové různé vybavení co se techniky týče. Různé počítače, AV technika, klimatizace, kamerový systém atd..?
Mám tu i spoustu položek typu různé propojovací kabely atd... Na budovu to nedám, přiřazovat to k nějakému počítači atd. to asi moc dobře nejde, tak můžu to dát rovnou do spotřeby??
Nejsem asi schopná z toho všeho zjistit co je kabel k rozvodům a co jen k propojení??:-(
Re: Aktivace nové budovy - zařazení
Já nad tím právě přemýšlela, že kdybych si kupovala nějaký dataprojektor, který by byl na samostatné faktuře a byly u toho nějaké kabely, tak bych je zahrnula do PC toho projektoru. Ale když v takto velké faktuře ani nevím k čemu přesně ten daný kablík je, tak ho šoupnu rovnou do spotřeby a snad se nebude nikdo ohánět, že je to součástí PC ceny toho zařízení.
Díky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
22. 1. 2014 12:30
Prosím moc o pomoc a názory zkušenější ;-)
Musím aktivovat nově postavenou budovu, ale nevím co a jak roztřídit.
Ve fakturaci mám i vybudování kanalizační jímky, venkovní kanalizace déšť. a splaškových vod, pak je tam areálová přípojka venkovní vedení elektro - nízké napětí,vysoké napětí..
Dali byste to vše k budově, nebo na extra inv. kartu??
Moc moc díky za rady...