Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať, či by mi niekto nevedel prosím Vás poradiť ohľadom dedičstva.S priateľom sme si postavili rodinný domček, ktorý je písaný na mňa. Máme hypotéku, ale ide mi o to, keby sme splatili hypotéku, a do budúcna nevidíte a keby sa mi niečo stalo, ako to mám uzatvoriť, aby všetko bolo priateľové a keby sa stalo niečo aj jemu, aby to nedostala jeho rodina, ale moja. Má napísať k mojej žiadosti nejaký dodatok aj on? Pomohol by mi aj nejaký odkaz na nejakú dobrú právnickú stránku. Vopred ďakujem.
29. 1. 2014 12:26
Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať, či by mi niekto nevedel prosím Vás poradiť ohľadom dedičstva.S priateľom sme si postavili rodinný domček, ktorý je písaný na mňa. Máme hypotéku, ale ide mi o to, keby sme splatili hypotéku, a do budúcna nevidíte a keby sa mi niečo stalo, ako to mám uzatvoriť, aby všetko bolo priateľové a keby sa stalo niečo aj jemu, aby to nedostala jeho rodina, ale moja. Má napísať k mojej žiadosti nejaký dodatok aj on?
Pomohol by mi aj nejaký odkaz na nejakú dobrú právnickú stránku. Vopred ďakujem.