Re: Silnicni dan - nerozumim :(
Primo na danovem portalu fu :(
Zkusim to znovu, chybu tam zadnou nevidim...
Re: Silnicni dan - nerozumim :(
21 Číslo odstavce snížení, resp. zvýšení roční sazby daně § 6 – vyplňte příslušné číslo odstavce § 6, podle kterého uplatňujete snížení,
resp. zvýšení sazby daně (5, 6, 8, 9 a 10). Pokud dojde k souběhu uplatnění odstavců 5 s odstavcem 8, uveďte obě čísla (např.: 5,8 –
výsledkem bude 0 %, tj. snížení 25 % minus zvýšení 25 %). U téhož vozidla nelze současně použít snížení sazby daně podle § 6 odst. 6
a 5, resp. odst. 6 a 10, resp. odst. 8 a 10. Nevyplňujte v případě použití denní sazby. U denní sazby nelze uplatňovat snížení/zvýšení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
30. 1. 2014 14:56
Dobry den, vyplnila jsem priznani k silnicni dani v excelu stazenem na techto strankach. Kde mi vysla silnicni dan pro vozidlo porizene 05/2008, kod 5, s rocni sazbou 3600,- za cely rok 2160,- kc.
Na strankach fu mi ale vychazi 3600,- kc nevite prosim co je spravne? Kde se vloudila chybicka? Diky