Re: Výkazy v Pohodě
Pokud jste stahovala zkušební verzi měla jste si stáhnout verzi komplet, tam je vše.
Je ještě možné, že musíte zadat počáteční stavy.
Děkuji moc za trpělivost, ty počáteční stavy mám zadané, u této příspěvkové je účetnictví v Pohodě vedené už několik let, totiž ta cvičná verze (je tam nějaká fiktivní příspěvková firma) je včetně té možnosti výkazů, takže tam se mě to líbí. Ale tady v té, kde účtuju skutečně ta nabídka chybí, takže jsem si myslela, jestli není problém v tom zadání typu organizace a nebo si musím něco aktivovat.
Ještě jedna info:
Programu POHODA obsahuje agendu Účetnictví/Výkazy pro MF. Agenda je zdarma a je součástí všech variant programu POHODA, které podporují účetnictví. Dostupná je však pouze v účetních jednotkách typu „Účetnictví pro příspěvkové organizace“. Agenda Výkazy pro MFje automaticky dostupná administrátorovi, ostatní uživatelé mají agendu dostupnou až po nastavení přístupových práv.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2014 14:00
Dobrý den, převzala jsem účetnictví příspěvkové organizace, které bylo zpracováváno v Pohodě. Vzhledem k tomu, že jsem uvedený program neznala, stáhla jsem si doma zkušební verzi, kde se v Účetnictví zobrazuje nabídka Výkazy pro MF, kde je možné ručně výkazy i upravovat. V programu, ve kterém účtuju příspěvkovou organizaci nabídka výkazů není a předchozí účetní je zpracovávala v nějakém jiném programu, kde údaje ručně zadávala. Prosím proto o radu, proč se mě v programu možnost výkazů nenabízí, případně jakým způsobem to nainstalovat.
Děkuji.