Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
5. 2. 2014 14:23
Prosím dobrou duši.
Jsme firma vlastnící byty, které pronajímá. Ke každému bytu máme dodatek - MĚSÍČNÍ PŘEDPIS ÚHRAD ZA UŽÍVÁNÍ BYTU A SL. ......, kde máme rozepsány jednotlivé položky (dl. zálohy na opravy, příspěvek na správu SBD - nezúčtovatené položky a následně pak teplo, TV, SV, úklid, výtahy, příspěvek funkcionářům atd. - vždy zúčtovatelné během roku).
Jde mi o to, že nedostáváme u všech bytů vyúčtování dl. záloh a já tuto sumu mám v účetnictví na účtě (účet nastaven účetní, kam jsem na začátku docházela) 314 - zálohy. Následně, až mi dojde vyúčtování za teplo, vodu atd. provádím přeúčtování s účtem 314. Díky tomu, že nedostávám vyúčtování k dl. zálohám, mám na účtech 314 stále určité zůstatky, které mi tam stále visí. Nemohla bych si poplatky - dl. záloha na opravy + příspěvek na správu dávat rovnou do nákladů?, když neprobíhá zúčtování.
Tudíž bych si vždy měsíční předpis rozdělila na jakýsi náklad + zálohy na služby a užívání BJ.