Re: Daňový bonus na dítě
Nadhera, s tim jsem ani nepočítala :))
diky za rychlou odpověd
jeste se ale zeptám, kdyby mi to nevyslo nad to minimum, jak by se řešilo, kdybych pracovala treba jen listopad, prosinec, tim bych nemela minimum a mesicne bych nemela vyuctovane ve mzde ? Neni tedy lepsi si radeji osetrit kazdy mesic ve mzde ?
Re: Daňový bonus na dítě
Pro jistotu je to lepší měsíčně, máte nárok v měsíci, kdy máte min. 4250 (letos). I když pak nedosáhnete na celoroční, vyplacené bonusy už nevracíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 2. 2014 8:04
Dobry den
prosim o radu, zdanitelný hrubý příjem za rok 2013 jsem mela 54 tis. kč. Byla jsem na pracaku a nastopuila jsem az od srpna. mam dve deti, slevu na deti jsem neuplatnovala mesicne. Procetla jsem ted parag. 35 a chapu spravne, ze pokud jsem mela vic jak 6ti nasobek min. mzdy, coz mam pocitat 8000 Kc ???,vychazi mi, tak si muzu vyúčtovat danový bonus na obe děti a bude mi vráceno 2x13404 Kc ?? A musím si podat sama dan. priznání nebo mi to může udelat zaměstnavatel ? jine prijmy ani jine odbopčty nemám.