Prosím o pomoc .... vyplňuji vyúčtování DzP ze závislé činnosti za jednoho zaměstnance, kterého máme. Každý měsíc vznikl daň. bonus, ten nám byl finančákem proplacen.Roční zúčtování mu neděláme. Chci se zeptat. Sl. 5 - daň. bonus - za leden 2013 je částka, která mu vyšla z lednové mzdy - proplacena v únoru? Vyplňuji prvně a nerozumím hlášce, která mi "vyskakuje" v SW Pohoda, že řádek leden se počítá z mezd vystavených za prosinec předchozího roku. Nutno doplnit částku dle evidence předchozího roku. Pro vyplnění sl. 5 jsem si vytiskla přehled mezd a přepsala vždy částku "bonus"...... teď si ale nejsem jistá, zda to vůbec mám dobře.
11. 2. 2014 17:17
Prosím o pomoc .... vyplňuji vyúčtování DzP ze závislé činnosti za jednoho zaměstnance, kterého máme. Každý měsíc vznikl daň. bonus, ten nám byl finančákem proplacen.Roční zúčtování mu neděláme.
Chci se zeptat. Sl. 5 - daň. bonus - za leden 2013 je částka, která mu vyšla z lednové mzdy - proplacena v únoru?
Vyplňuji prvně a nerozumím hlášce, která mi "vyskakuje" v SW Pohoda, že řádek leden se počítá z mezd vystavených za prosinec předchozího roku. Nutno doplnit částku dle evidence předchozího roku.
Pro vyplnění sl. 5 jsem si vytiskla přehled mezd a přepsala vždy částku "bonus"...... teď si ale nejsem jistá, zda to vůbec mám dobře.
Děkuji mnohokrát