Re: Vyúčtování DP ze záv. čin.
No ale, kde jste vzala ty sloupce? Pokud myslíte bod 06 na str. 1 - ano tam vyplníte přeplatky vrácené zaměstnancům. Ale sl. 1-21 - nevím, co tím myslíte. Přeplatek se vám ještě objeví ve sl. 4, 8. Sloupec 11 je poslední. Tam uvedete částku, kterou jste odvedli na FÚ.
Mohla bych se prosím zeptat ještě já? Vloni nám u finančáku vznikl přeplatek u závislé daně ve výši asi 3000,- Kč a celý rok jsme měli také vratky, kam se do přiznání ten přeplatek z loňska uvede, aby mi to sedělo s účetnictvím s účtem 342? Nezažádali jsme je o vratku.....:)
No žádné zálohy právě nevznikaly, protože máme moc švadlen, které mají děti, takže nám pořád vychází, že máme daňové bonusy....ale nežádali jsme je u finančáků. A teď když dělám ten tiskopis, tak mi vychází za rok 2013 že máme u finančáku přeplatek 22tisíc, ale ve skutečnosti tam máme 25tisíc, protože tam je ten přeplatek 3tisíce ještě z roku 2012 (co nám vyšlo z loňského přiznání).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
18. 2. 2014 16:04
Dobrý den, prsosím o pomoc při vyplnění za 2013.
v bodu 6 uvedu přeplatek vyplacený zaměstnanci za období 2012 +
info o jeho vrácení zaměstnanci a stejnou částku, kterou vrátil i FÚ.
Bude se tento přeplatek objevovat i někde ve sl. 1-21?
Děkuji