Re: výpověď
Ani jedno. Stačí napsat "dávám výpověď z PP" a zam-tel to převezme a tím vám poběží výpovědní doba. Pak můžete začít vyjednávat o dohodě a až budete vědět konkrétní datum ukončení, sepíšete dohodu k tomuto datu, tím se ta výpověď "zruší" (ona se nezruší, ale bude platit to, co nastane dřív).
Re: výpověď
pak uzavřete se zaměstnavatelem ukončení pracovního poměru dohodou, tady můžete ujednat termín, ke kterému chcete skončit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 2. 2014 20:10
Dobrý večer, chystám se podat výpověď a zam-tel mi ústně slíbil, že pokud to bude možné, tak nebudu muset dodržet 2 měs. výp. dobu. Jelikož chci mít písemně potvrzeno, alespoň to, že jsem výpověď podala do konce měsíce, je možné do ní napsat: "pracovní poměr skončí nejpozději uplynutím výpovědní doby 2 měsíců a to dne ..."nebo mám raději napsat "pracovní poměr skončí uplynutím 2 měs. výp. doby nebo dohodou"?