Re: Nesedí 321xx s inventurou
Také je dobré zkontrolovat datumy a správné předkontace (např.POHODA při úhradách starých faktur hází předkontaci nevím a pokud to přehlédnu.... hned je rozdíl na světě )
tím samozřejmě ty rozdíly vznikají. Já jsem to kdysi musela udělat tak,
že jsem si vzala sestavu nezaplac.faktur k 1.1., sest.pohybů účtu 321 (předpisy, úhrady) a sestavu nezaplac.faktur k 31.12. a ručně jsem si
párovala platby, zaškrtávala barevně, pak to co nebylo zaškrtnuto, byly
rozdíly. Hrozná práce, strávila jsem nad tím několik večerů, protože položek za celý rok bylo hodně!
Ano, každý program má svoje kontrolní mechanismy, tam bych začala. A potom tedy nezbývá než opravdu kontrolovat položku po položce.
Je dobré si tuto kontrolu dělat po měsíci (pokud se to stíhá), nebo aspoň čtvrtletně, ještě jsou určité věci v paměti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 2. 2014 8:58
Prosím o radu, A a P sedí, rozvaha a výsledovka také, ale nesedí účet 321 v rozvaze s inventurou závazků.Pořád hledám chybu,ale nic. Poradíte mi prosím.