Re: Ohledně ELDP
ELDP povedete do 28.2. a na OSSZ ho odhlásíte. 1 den nepl. volna se na ELDP neuvádí, pouze kdyby šlo o celý měsíc od 1. do posledního dne, byl by v tom měsíci X. Na OSSZ pošlete podklady k exekuci a potvrdíte výši příjmů zaměstnance v 2/14. Samozřejmě i neschopenku, lístek na peníze k 28.2. a přílohu k žádosti o dávku. Klidně zavolejte referentce na nemocenském oddělení OSSZ, která má zaměstnavatele na starosti, a domluvte se s ní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 2. 2014 15:54
dobrý den,prosím o radu
zaměstnanec má PP na dobu určitou do 28,.2.od 29.12014 je na nemocenské a bude ještě dál i po skončení PP.zÁROVEN MÁ NEPŘEDNOSTNÍ EXEKUCI.já ho na VZP a OSSZ normálně odhlásím
i když nemoc ještě trvá,zápočtový list mu také vydám 28.2.,tu exekuci tam musí mít zapsanou i výši srážek,které jsme dosud
srazili? a ELDP vypíšu také hned nebo až po skkončení nemoci? Hned asi že,jen by mě jěště zajímalo v 1/2014 měl 1 den neplacené volno-to se uvádí někde do ELDP?
za únor bude mít u nás jen náhradu za nemoc ve výši 2842,tj na OSSZ KVŮLI exekuci napíšu,že z náhrady byla uplatněna nezabavitelná částka 2842?.teprve dnes mi totiž donese 4.díl nemocenského lístku,co se posílá na OSSZ
DĚKUJI