Re: Jaký Fú - vyhledávání
Více druhů příjmů:
Máme-li příjmy z podnikání a jiné samostatné výdělečné činnosti, pro která platí různá procenta výdajů, evidujeme je zvlášť. V daňovém přiznání je tabulka, do které rozepíšeme příjmy podle druhu činnosti a uplatníme si k nim příslušné procento výdajů. Nemůžeme kombinovat a uplatnit pro jedny příjmy paušál a pro druhé příjmy výdaje podle skutečnosti. Paušál buď na všechno, nebo na nic.
Re: Jaký Fú - vyhledávání
děkuji moc
ale ohledne toho místa pod jaky FU spadam to nejde. Tento odkaz jsem mel, ale nevyhleda mi to dle ulice. Preci nekdo musi podat priznani a nemusi byt registrovany, napr. solidarni dan. Jak vyhledat spravny fu ? Ulice Hluboka v brne ? cast štýřice tam vubec nevyjede....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 2. 2014 21:20
Dobry den,
prosim poradite, kde najdu pod ktery FU v jihom. kraji spadám?
a finanční správě mi to jde jen podle nejakých částí, ale nenajdou se mi všechny a podle smerovaku mi to nejde.
A jeste pokud mam dve zivnosti, jednu volnou a jednu řemeslnou, musim asi rozdelit prijmy a pak dle toho udelat procenta ?
Děkuji vsem za rady