Re: Potvrzení o studiu
Potřebujete potvrzení, kde bude přesné datum, kdy školu ukončila. Buď ukončila řádně státnicí a potom má nárok ještě další měsíc nebo studia nechala a potom potřebujete vědět, kdy přestala být studentem. To, že akademický rok na některých vysokých školách začíná od října, není důležité.
Re: Potvrzení o studiu
moc děkuji paní Libo a ještě se zeptám, pokud mi přinese toto potvrzení o řádném ukončení studia s např. datem dnešním, můžu jí jako zaměstnavatel roční zúčtování zpracovat? Potvrzení o studiu mám ještě z roku 2012, ale toto dodatečné si musím tedy vyžádat. moc díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 3. 2014 13:52
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zaměstnankyně přinesla potvrzení o studiu dcery na VŠ, kde je psáno, že se jedná o prezenční studium v akademickém roce 2012/2013, který trvá do 30.9.2013. Poté byla se studiem hotová. Opravdu uplatním slevu do 09/2013? A mám chtít nějaké čestné prohlášení, že opravdu do 09/2013 nikde nepracovala?
Omlouvám se, vždy jsem měla potvrzení, kde studium končilo s koncem prázdnin a nerada bych něco pomotala.
moc díky