Re: Bankovní výpisy
je to úplně zbytečné, když budete chtít, tak si stejně spočítáte kolik měl osobní výběr, pokud mu to tak vadí, ať si založí ještě jeden účet a tam má osobní spotřebu, navíc existují banky, které nemají poplatky, černit něco na výpise by mohl FU napadnout, že něco zatajuje
Re: Bankovní výpisy
já vím, myslela jsem si to, klient má bankovní výpis u ČSOB, přišel na konci roku ať mu udělám daně nákladově, to není problém ale problém je to že z každého výpisu který obsahuje asi 40 položek jsou tak tři, čtyři co se týká účetnictví a ještě ke všemu čerpá peníze do mínusu a je to dost nepřehledný. Musím říct že s tímto jsem se ještě nesetkala, proto se ptát jestli musím zaúčtovat každou položku. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 3. 2014 19:30
>Musím u fyzické osoby, která vede DE účtovat o bance?
>Má nějaké fa sice z banky hrazeny, ale účet je veden i
>jako soukromý a má tam hodně svých plateb. Jak to
>řešít? ČETLA Z DŘÍVĚJŠÍ CH DISKUZÍ ŽE
klient, který vede DE a uplatňuje skutečné výdaje - donese ofocený bv a tam začerní osobní položky, ostatní zaúčtuji
jE TO MOŽNÉ TAKTO UDĚLAT???
Děkuji