Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 3. 2014 12:13
Dobrý den,
chtěla bych poradit.23.12.2013 jsem koupila dceři zimní boty ( umělá useň).v neděli 2.3. jsem jsem zjistila, že se rozlepují a tak jsem umyla podrážku a otřela povrch obuvy vlhkým hadříkem, ten však nečekaně změnil úplně barvu obuvy.. Boty jsem hned v pondělí 3.3.2014 zanesla na reklamaci do prodejny, tam mi však boty hned chtěla vyměnit za jiné - má na to prodejce právo? nebo mohu požadovat odstoupení od smlouvy, a vrácení peněz? Já s tím nesouhlasila, neboť mi obuv chtěla vyměnit za jinou velikost - větší(z důvodu ,že dceři by momentálně byly velké a příští rok nevím jak ji vyroste noha, také jsem reklamovala dvě závady 1. rozlepení a 2.povrch obuvy) a žádala jsem , aby poslala boty na reklamaci výrobci..to udělala a tvrdila ,že mi pošlou stejně nové, ale až za tři týdny.. Pokud reklamaci uznají, jak mohu postupovat... moc už botkám nevěřím, vzhledem k tomu ,že byly krátce nošené a ani ne v podmínkách, pro které byly určeny (v zhledem k letošní mírné a né břečkovité zimě). děkuji za radu kaca