Re: Jednatel X HPP?? Prosííím.
>Prosím, už jsem zoufalá. Čím víc si zjišťuji, tím víc
>se do toho zamotávám. Jednatel s.r.o. má pracovní
>smlouvu na funkci stavebního dozoru. Je to takto v
>pořádku, může to takto být?
ANO
Smlouva není na funkci jednatele
>(vedení společnosti). ALE, pokud by to takto bylo
>správně, je správně i podpis na prac.smlouvě, kdy na obou
>stranách je vlastně stejné jmého? (zaměstnavatel =
>zaměsnanec) Prosím, jak to má být správně??? Děkuji moc,
>Dáša.
ale POZOR: pr. smlouva musí být schválena dle § 61 ZOK VH
-on je jediný jednatel?nemůže mu PS podepsat třeba šéf personálního, který to má v náplni?
Re: Jednatel X HPP?? Prosííím.
Dobrý den, mám stejný problém, pročítám kde co a výsledek: jsem nejistá :-). Také máme jediiný společník/jednatel - HPP na ředitele společnosti. §61 jsem již díky tomuto fóru objevila. Jen mi není jasné jak a kdy mzdu a případné benefity schválit. Schváit v lednu roku 2014 na celý rok dopředu, nebo každý měsíc zpětně....mzdy se mohou měnit, bude probíhat schvalování při každé změně? To samé by se mělo týkat i osob blízkých, ve firmě pracuje i manželka a syn-takže také pro ně schválit? Trochu mi to není jasné, schválí sám sobě? Poradíte? děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 3. 2014 12:44
Prosím, už jsem zoufalá. Čím víc si zjišťuji, tím víc se do toho zamotávám. Jednatel s.r.o. má pracovní smlouvu na funkci stavebního dozoru. Je to takto v pořádku, může to takto být? Smlouva není na funkci jednatele (vedení společnosti). ALE, pokud by to takto bylo správně, je správně i podpis na prac.smlouvě, kdy na obou stranách je vlastně stejné jmého? (zaměstnavatel = zaměsnanec) Prosím, jak to má být správně??? Děkuji moc, Dáša.