Jednatel X HPP?? Prosííím.

• (neregistrovaný)

6. 3. 2014 12:44

Prosím, už jsem zoufalá. Čím víc si zjišťuji, tím víc se do toho zamotávám. Jednatel s.r.o. má pracovní smlouvu na funkci stavebního dozoru. Je to takto v pořádku, může to takto být? Smlouva není na funkci jednatele (vedení společnosti). ALE, pokud by to takto bylo správně, je správně i podpis na prac.smlouvě, kdy na obou stranách je vlastně stejné jmého? (zaměstnavatel = zaměsnanec) Prosím, jak to má být správně??? Děkuji moc, Dáša.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 3. 2014 14:26

pája

Re: Jednatel X HPP?? Prosííím.
      >Prosím, už jsem zoufalá. Čím víc si zjišťuji, tím víc
      >se do toho zamotávám. Jednatel s.r.o. má pracovní
      >smlouvu na funkci stavebního dozoru. Je to takto v
      >pořádku, může to takto být?
      ANO
      Smlouva není na funkci jednatele
      >(vedení společnosti). ALE, pokud by to takto bylo
      >správně, je správně i podpis na prac.smlouvě, kdy na obou
      >stranách je vlastně stejné jmého? (zaměstnavatel =
      >zaměsnanec) Prosím, jak to má být správně??? Děkuji moc,
      >Dáša.

ale POZOR: pr. smlouva musí být schválena dle § 61 ZOK VH
      -on je jediný jednatel?nemůže mu PS podepsat třeba šéf personálního, který to má v náplni?

• 6. 3. 2014 14:32

Dáša. (neregistrovaný)

Ano, on je jediný jednatel. Mzdová účetní jsem já, pracovní smlouvy podepisuje jednatel, já zplnomocněná nejsem.On má prac.smlouvu od r. 2006 a teď mi jde o to, jaké kroky podniknout, aby bylo vše tak jak má být. děkuji

• 5. 6. 2014 9:59

nikis (neregistrovaný)

Dobrý den, mám stejný problém, pročítám kde co a výsledek: jsem nejistá :-). Také máme jediiný společník/jednatel - HPP na ředitele společnosti. §61 jsem již díky tomuto fóru objevila. Jen mi není jasné jak a kdy mzdu a případné benefity schválit. Schváit v lednu roku 2014 na celý rok dopředu, nebo každý měsíc zpětně....mzdy se mohou měnit, bude probíhat schvalování při každé změně? To samé by se mělo týkat i osob blízkých, ve firmě pracuje i manželka a syn-takže také pro ně schválit? Trochu mi to není jasné, schválí sám sobě? Poradíte? děkuji moc

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).