Re: RZ co s pojistným-špatným.
Pak asi zavolat předchozí mzdové účetní a zeptat se jí. Doporučuji předem zajistit svolení zaměstnance, anebo ještě lépe, aby u toho telefonátu byl (pokud je to možné). Protože předchozí účetní by se s Vámi, jako cizí osobou, neměla o bývalém zaměstnanci bavit.
Re: RZ co s pojistným-špatným.
Máte pravdu - měl vyplaceno odstupné.
Můžete mi prosím pomoci s výpočtem, mě nejde přepsat částka včetně pojistného-které se samo v programu vypočte.
1.HPP,1-9/2013, sleva na poplatníka a na 2 děti příjmy: 339485,pojistne:75950,sražená dan: 25967
2.HPP 11-12/2013 příjmy.:44118, pojistné 15002, dan: 541,bonus vyplacený 269, také 2 dětí a sleva na poplatníka za dva měsíce
program mi vypočte +675 a nevím kde je chyba
děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
10. 3. 2014 15:57
Prosím,dělám zaměstnanci RZ a donesl si z předchozího zaměstnání potrvzení o zd.příjmech kde je nižší pojistné než by mělo být. Pak je základ daně z obou zaměstnání nižšší a vychází vyšší přeplatek na dani. Mám jej odeslat na FU? nebo volat do předchozího zaměstnání-nedovedu si vysvětlit když jim to dělal PC jak to mohlo vzniknout?