Re: Malá firma-účetnictví-jaký program?
MRP taky neznám, ale s Pohodou jsem maximálně spokojena, dělám i v MONEY S3 a to mi ta Pohoda přijde mnohem komfortnější.
Pracovala jsem i ve Stereu a to mě moc neuchvátilo.
Dobrý den, mám program MRP a jsem s ním velmi spokojená. Je jednoduchý, rychlý. Aktualizace programu během roku, vždy velmi rychle reagují na změny v zákonech. Výstupy v xml jsou i v základní verzi. Je také možnost dokoupit manažera el. podání. Myslím, že stojí kolem 400 Kč, používám ho, je skvělý. Tak uvidíte, který program nakonec vyberete:-)
Psala jste, že začínáte, bude Vám někdo pomáhat?
Když jsem jako OSVČ začínala, koupila jsem si program, který používali ve firmě, kde jsem předtím pracovala. Pak jsem cca půl roku chodila na "nalejvárnu" ke kamarádce. Abych se naučila správné postupy prácí (například abych neúčtovala banku před fakturami). A tak jsem si koupila program, který používala ona. Později jsem si koupila program, který používaly kolegyně - abychom si mohly pomáhat v případě nouze.
Takže bych ještě poradila, poohlédněte se u svých spřízených pomocných dušiček, co používají.
Tečko, děkuju moc za cenné rady. Mám poradit kamarádce, která začíná s vedením účetnictví jednoduchý účetní program. Vždycky je dobré se radit s někým, kdo pracuje ve stejném programu, to je fakt.
Mám tedy už tipy, tak stáhneme demoverze a podíváme se.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 3. 2014 7:40
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli tady někdo máte program MRP na účetnictví a jak jste s ním spokojeni.
Mám doporučit začátečnici program pro vedení účetnictví za přijatelnou cenu, MRP se mi jeví vhodné.
Děkuji za názory.