Re: Jak spočítám prům. přepočtený počet
Dobrý den - kdysi mi zde někdo poradil toto:
Vypočítá se jako podíl počtu všech hodin odpracovaných včetně práce přesčas za sledovaný rok všemi zam-ci, ale bez DPČ a DPP, k čemuž se připočtou hodiny neodpracované v důsledku čerpání dovolené (ne hodiny proplacené dovolené), překážky v práci a vlastní pracovní neschopnosti a ošetřování člana rodiny, za něž jsou poskytovány dávky nem. poj, doba prvních (za rok 2013) 21 dnů pracovní neschopnosti s náhradou mzdy včetně prvních 3 dnů, a cekového ročního fondu pracovní doby připadajícího na jednoho zam-ce pracujícího na plnou prac. dobu stanovenou zvláštními předpisy. Mateřská dovolená se do počtu odprac. hodin nezapočítává (nelze započítak také např. neplacené volno, nemoc z ochranné doby, nemoc nebo dobu ošetřování, nejsou-li poskytovány dávky).
Je to na Vás, jak si s tím poradíte - mně to program nepočítá, já u toho sedím jak blbec 1/2 dne a vysčítávám a násobím a dělím ....
Tak "čest Vaší práci"! (:-DD
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 3. 2014 11:55
Dobrý den, potřebuji poradit jak mám spočítat průměrný přepočtený počet ZMC do daň.přiznání právn.osob-příloha K. Děkuji Lenka