Jak spočítám prům. přepočtený počet ZMC

• (neregistrovaný)

17. 3. 2014 11:55

Dobrý den, potřebuji poradit jak mám spočítat průměrný přepočtený počet ZMC do daň.přiznání právn.osob-příloha K. Děkuji Lenka

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 3. 2014 14:34

s. (neregistrovaný)

Re: Jak spočítám prům. přepočtený počet
      Dobrý den - kdysi mi zde někdo poradil toto:
      Vypočítá se jako podíl počtu všech hodin odpracovaných včetně práce přesčas za sledovaný rok všemi zam-ci, ale bez DPČ a DPP, k čemuž se připočtou hodiny neodpracované v důsledku čerpání dovolené (ne hodiny proplacené dovolené), překážky v práci a vlastní pracovní neschopnosti a ošetřování člana rodiny, za něž jsou poskytovány dávky nem. poj, doba prvních (za rok 2013) 21 dnů pracovní neschopnosti s náhradou mzdy včetně prvních 3 dnů, a cekového ročního fondu pracovní doby připadajícího na jednoho zam-ce pracujícího na plnou prac. dobu stanovenou zvláštními předpisy. Mateřská dovolená se do počtu odprac. hodin nezapočítává (nelze započítak také např. neplacené volno, nemoc z ochranné doby, nemoc nebo dobu ošetřování, nejsou-li poskytovány dávky).
      Je to na Vás, jak si s tím poradíte - mně to program nepočítá, já u toho sedím jak blbec 1/2 dne a vysčítávám a násobím a dělím ....
      Tak "čest Vaší práci"! (:-DD

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).