Re: Příjmy z pronájmu a zálohy
Děkuji za informaci, pokyn znám, podle něj postupuji u zpracování jiných DP. V tomto případě, ale bohužel je prostě uvedena jedna částka, nejradši bych dala celé do příjmů, což se pochopitelně vlastníkovi bytu nelíbí. Ale v případě, že dám celé do příjmů, tak nevím, zda si uplatňovat ve výdajích zaplacené zálohy a pak případný přeplatek do příjmů či nedoplatek do výdajů a nebo dát pak do výdajů dát při vyúčtování skutečnou spotřebu.
Ještě mě napadlo domluvit se s vlastníkem bytu, aby si sepsali nějaký rozpis nájemného - kolik je nájemné, zálohy atd. a podepsat a na základě toho pak může i zálohy vyúčtovat, otázka je, jestli chce vůbec vyúčtování nájemníkům dělat :-(.
Moc prozím o názory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 3. 2014 8:16
Mám udělat DP na příjmy z pronájmu, bohužel není ve smlouvě rozdělená částka, která je za pronájem hrazena na čisté nájemné a zálohy na služby. Dále mám doklady na zálohy, které platí vlastník bytu SVJ, za elektřinu a ply. Bude uplatňovat skutečné výdaje (ne procentem).
Vlastník bytu tvrdí, že se dohodli (ústně), že se jedná o nájem + zálohy, ale sám nemá jasno v tom, jestli jim bude zálohy nějak vyúčtovávat podle skutečné spotřeby a já si nejsem jistá, jak v tomto případě postupvat
- dát celkovou přijatou částku do příjmů a zaplacené zálohy dát do výdajů
- dát celkovou přijatou částku do příjmů a zaplacené zálohy neuplatňovat a jen v případě vyúčtování pak dát skutečné náklady do výdajů (příští rok)
- odečíst od příjatých částek zálohy ve výši, která je hrazena SVJ a dodavatelům a tu dát do příjmů a ostatní jen evidovat jako zálohy.....
Prosím o radu.