Re: Kontrola ročního vyúčtování
Myslela jsem si to. Poslední dva dny pořád zamnou chodí ten zaměstnanec, že prý když si nechávala úroky do ročního vyúčtování jeho manželka, tak to vždy dávalo něco kolem 9 tisíc a že se mu to zdá málo, že by měl mít určitě taky něco kolem 9 tisíc. Tak mi dneska volal jestli bych mu nevypsala na papír jeho příjmy a ty úroky aby si to nechal překontrolovat na finančním úřadě.
Re: Kontrola ročního vyúčtování
může dostat zpátky max. to, co zaplatil na zálohách, jestli jeho manželka platila větší zálohy na dani, měla i větší přeplatek
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 3. 2014 11:30
Dobrý den, moc prosím o radu. Náš zaměstnanec požádal svého zaměstnavatele o provedení RZ za rok 2013. Pracoval u nás celý rok a jiné příjmy nikde neměl. Jeho příjmy činí 144 094,- Kč, pojistné je 48 998,- Kč a daň je 4200,- Kč. Děti neuplatňuje, pouze slevu na poplatníka a doložil si sem k odečtení úroky z úvěru v částce 64 705 ,74,- Kč. Výpočet daně mi vyšel jako přeplatek 4200,- Kč. Mohli byste mi prosím zkontrolovat jestli je výpočet správný? mockrát děkuji.