Re: přehled osvč
Takže pošlete klientovi vyplněný interaktivní tiskopis, kde on jen na třetí straně "oklepne" odeslat do Datové schránky
Nic dalšího se tam nevyplňuje
Re: Děkuji mooooooc
>>>>Dobrý večer, když posílám klientovi přehled osvč za
>>>>r.13 na ossz, soubor odešle dat.schr. Vypisuje se tam
>>>>nějaký kod? Nebo se kod vypisuje jen u e-podání ELDP?
>>>>Děkuji
>>>
>>>soubor xml ?
>>ano xml.
>
>Takže pošlete klientovi vyplněný interaktivní
>tiskopis, kde on jen na třetí straně "oklepne" odeslat do
>Datové schránky
>Nic dalšího se tam nevyplňuje
Re: Děkuji mooooooc
Soubor, který budete klientovi posílat, by měl mít příponu .zfo
Tento soubor si může otevřít a přes něj údaje rovnou poslat. Nebude se extra přihlašovat do Datové schránky. Také mu do cca 1-2 hodin přijde zpráva od ČSSZ, zda jim údaje došly a zda tam nejsou chyby. Například mě neprošel Přehled, kde byla vyplněna v té správné kolonce nahoře informace o datové schránce. Přišla mi zpráva, že mám v Přehledu chybu (zprávu o chybě jsem měla i dispozici za cca 4 minuty po odeslání Přehledu).
Zasílá souboru extra Datovou schránkou není tak komfortní, musel by se v tom případě posílat soubor xml a hlavně trvá o dost déle, než přijde informační mail
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 3. 2014 21:55
Dobrý večer, když posílám klientovi přehled osvč za r.13 na ossz, soubor odešle dat.schr. Vypisuje se tam nějaký kod? Nebo se kod vypisuje jen u e-podání ELDP? Děkuji