Re: Jak zaúčtovat - platba za někoho jin
To je dobře, že se někdo zeptal, já mám podobný snad ještě horší problém - na účet společnosti A docházely platby za faktury společnosti B, peníze si nechávala a používala k úhradě svých faktur, takže společnost B má spooooustu neuhrazených faktur
Jak zaúčtovat platby u společnosti A? jsou to 2 bratří, oba podnikají na sebe,ale pátráním jsem zjistila, že oba dva!!!! používali stejné číslo účtu na fakturaci......co s tím? "A" to dám všechno, i to, co nejsou jeho platby, normálka ke zdanění? Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 3. 2014 11:31
Společnost A. na svůj účet přijala platbu, náležející jiné společnosti B - /ta měla zablokovaný účet/ a ze svého účtu za společnost B zaplatila závazky společnosti B /faktury vystavené na společnost B.
Společnosti mezi sebou mají písemnou dohodu, příjem i výdaje za společnost B jsou zdaněny v účetnictví společnosti B.
Prosím o radu, jak v účetnictví společnosti A zaúčtovat průtok peněz jejím běžným účtem.