Re: traktor na leasingXodpisy?POHODA
Byl úvěr připsán na váš bankovní účet, nebo rovnou banka zaplatila dodavateli?
Re: traktor na leasingXodpisy?POHODA
Zapoměla jsem v pohodě zaúčtovat dvě fa. z 9/2013. nezkontrolovala jsem stav na Bú. takže jsem na to nepřišla. až nyní, když dělám daně!
Ptala jsem se, zda mohu fa. dát do Dph až letos, nebo musím podat dodatečné přiznání. Pí. mi radila, že je mohu kdykoli do 3let nárokovat...tudíž , že zadám datum zápisu dnešní, datum spaltnosti dle skutečnosti a datum z posledního prosince. ale když toto udělám, tak sse mi dph započítá stále do lonského roku. Tak nevím, co s tím
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 3. 2014 19:10
Dobrý den, 9.2013jsem koupily traktor na leasing/645tis.+6050doprava traktoru/.Jak mám postupovat při odepisování? MOhu traktor uplatnit v DE jako daňový odpis nebo jak se takový majetek účtuje?
2./ při měšíčních splátkách plaltíme 4086=1445,92úrok osvobozen od dph a podíl jistiny není zdan. plněním.Máme program pohoda, prosím jak toto zaúčtovat? gVNsú/splátka úvěru/ a 9Vost/ostatní výdaj?/ Děkuji