Re: výpověď mailem, převzetí
Nemáte-li sjednáno v prac.smlouvě a muselo by to být
s Vaším el.podpisem, jinak neplatí. To nemáte žádnou
personální ? Nemusí to být ředitel nebo jeho
asistentka.
ne, personální nemáme. asi bohužel, protože teda nevím jak mu mám výpověď předat. Poštu za firmu přebírám já/i na poště/. příkazy, úkoly dostávám od ředitele převážně mailem, vyjímečně telefonicky, mě se neptá zda je něco potřeba. chod kanceláře je na mě. dnes to už zas přesáhlo meze - ta jeho komunikace. na vážkách jsem už delší dobu, dnes jsem se rozhodla definitivně. tak jsem mu ji chtěla předat aspon tím mailem. jsem se ptala zda přijede - proč se mě ptáte, proč vás to zajímá, to uvidíte, sám nevím...hahaha
Pokud nemate jinou praci bych tu vypoved urcite nedavala.... je to opravdu tezke najit praci...
MOžná,že už jen jednoho:-). Snažím se Vás pochopit, neteř má to samé, ale udělala si z toho výhodu. Na to ale musí být povaha, dokud nemáte jiné zaměstnání, výpověď nedávejte. ( já vím,že nevíte technicky jak). Jinak - napadlo mě.že byste mohla poslat na doručenku do vlastních rukou jemu domů.
Děkuji, paní Jiřino..bohužel povahu na to ve svém věku nemám...Mé pracovní nasazení a převážně výsledk, které jsou za mou osobou patrné minulý týden uznal zvýšením hrubé mzdy o 500 Kč. Ale na úkor toho, že další zaměstnankyni jak mi slíbil na konci roku zatím nehledá. Mám něco rozjednanýho - dnešní doba je těžká, jak píšete. z pozice asistenky jednatele ráda sestoupím níž na pozici kantýnské - jednak bych si finančně polepšíila,nebudu z práce chodit v pět a déle a dcetr mi nebude vyčítat že na ni nemám čas, protože jsem pořád tady, nebo dojdu domů KO
měla jich víc, ale kolegyně už odešly - důvod jako u mě: pracovní podmínky na pracovišti,(vím že jinde je hůř), chování ředitele., přístup a řešení k nastalým problémům...od srpna tu jsem za tři. myslela jsem že se jeho chování změní, ale ne. ostatní pracují pro firmu na IČ, stálá jsem tu zbyla sama.
Lucky: děkuji za radu, před pěti lety než jsem nastoupila sem, jsem byla na pracáku rok, vím jak je těžké najít práci. otázka je: večer chodit už vystreslá spát když vím co tu zase dnes bude a chodit nerada do práce protože nemám v dosahu ani toaletu ani vodu, ani šatnu, co jsme se přestěhovali?sedím tu jak opice, větrat nejde, jen dveřmi přímo na chodník. má práce je velmi náročná - denně v jednom kuse jednám s lidmi, domů chodím celkem vyřízená.jo, práce je práce, ale ne za cenu zdraví, myslím. je mi 40 pryč
JiřinoH a všichni: díky
>>>
>>>>Firma má jen dva zaměstnance?
>>>měla jich víc, ale kolegyně už odešly - důvod jako u
>>>mě: pracovní podmínky na pracovišti,(vím že jinde je
>>>hůř), chování ředitele., přístup a řešení k nastalým
>>>problémům...od srpna tu jsem za tři. myslela jsem že
>>>se
>>>jeho chování změní, ale ne. ostatní pracují pro firmu
>>>na IČ, stálá jsem tu zbyla sama.
>>>Lucky: děkuji za radu, před pěti lety než jsem
>>>nastoupila sem, jsem byla na pracáku rok, vím jak je
>>>těžké
>>>najít práci. otázka je: večer chodit už vystreslá
>>>spát
>>>když vím co tu zase dnes bude a chodit nerada do
>>>práce
>>>protože nemám v dosahu ani toaletu ani vodu, ani
>>>šatnu, co jsme se přestěhovali?sedím tu jak opice,
>>>větrat
>>>nejde, jen dveřmi přímo na chodník. má práce je velmi
>>>náročná - denně v jednom kuse jednám s lidmi, domů
>>>chodím celkem vyřízená.jo, práce je práce, ale ne za
>>>cenu
>>>zdraví, myslím. je mi 40 pryč
>>
>>tak tomu rozumim chápu vas ja rok nemel praci a
>>hypotéka na krku,... jinak udejte ho co jiného zbyva
>>urcite
>>mate něco na pasce zbytek do ruky klasika
>
> Zt přeji Vám hodně štěstí, je-li to jak
>popisujete,raději se na to vykašlete, zdraví a dcera je přednější.
>Není možné si takhle ničit ty nějvětší hodnoty, i když
>je to existenčně potřebná záležitost. Ve 40 práci
>najdete !
nene, Lucky, tady je vše "košer" v tomto ohledu. Pevná měsíční mzda, bokem nic...no možná by to šlo za to pracovní prostředí...ale já na něco takovýho nemám povahu.
problém je, že on mi výpověď nebude chtít vzít. a že by mě pustil na dohodu o tom si můžu nechat zdát.a nikde na mě nebudou čekat do července...a to že bych sem už nešla - na to povahu jako jiní také nemám, pro něho by to znamenalo zavřít pobočku.
jestliže jste asistentka ředitele a mezi vaše povinnosti patřilo i přebírání pošty, tak klidně napište výpověď, zaevidujte ji do došlé pošty, potvrďte si kopii datumem, podpisem a firemním razítkem a dejte to šéfovi na stůl, výpověď byla řádně předána a převzata a platí vše, co o ní říká ZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
31. 3. 2014 14:10
Dobrý den, uznává se převzetí výpovědi, pokud ji pošlu řediteli mailem? Tady mi ji nemá kdo podepsat...kolegyním jsem ji přebírala já.leda že bych si ji podepsala sama jako jeho asistentka. děkuji