Příloha k žádosti o PPM

• (neregistrovaný)

1. 4. 2014 11:13

Dobrý den,

prosím o pomoc s přílohou k žádosti o mateřskou. Vyplňuji sama za sebe. Druhé dítě, první s rokem narození 2012, ale nejsem na RD, pracuji (byla jsem pouze na PPM)

Na druhé straně bod a) zda v den vzniku události zam. pracoval nebo ne - jak se to bere při mateřské? Nejsem si jista, zda vyplnit ano či ne. Nástup mám 4.4.2014, do posledního dne pracuji

a potom bod g) do 4 let věku mladšího dítěte nastupuju, ale nejsem si jistá, zda vyplňovat a co případně uvést do kolonky pro denní výši neredukovaného vyměřovacího základu? V poknyech je odkaz na par.17, ale ten je zrušen....

A poslední dotaz k rozhodnému období. Pokud mám již spočítanou mzdu za 3/2014, nástup na MD tedy již 4.4.2014, bude rozhodné období do února nebo do března?

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 4. 2014 17:09

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: Příloha k žádosti o PPM
      Jelikož jste pracovala, nebude se porovnávat s průměrem na PPM , které jste měla při prvním dítětem ( nástup do 4 let věku prvního dítěte) . Nenastupujete 6 týdnů před PPM, ošidila jste se o 6 týdnů pobírání PPM, budete bohužel pobírat jen 22 týdnů.
      RO bude zřejmě z doby,kdy jste na PPM měla nastoupit ( 6 týdnů před plán.termínem porodu), ale nemám již čas si to ověřit v ZNP.
      Udělejte to Vy. Zdravím - a přeji ať vše dobře dopadne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).