Re: Jaký vystavit doklad?
Ano, to jsem v textu přehlédla... To chyba je. A změnit se to u registrátora už nedá?
Re: Jaký vystavit doklad?
Ja si myslím, že doménové jméno si může zaregistrovat kdo chce, kdy chce a jak chce pokud je toto doménové jméno volné. Na toto žádny zákon není. Pokud se doménové jméno shoduje s názvem nějaké firmy tak je to věcí soudu, aby rozhodl jestli byla registrace spekulativní za účelem zisku nebo ne. Neplácejte prosím nesmysly. Pokud bude volné doménové jméno Vodafone.cz tak máte právo a možnost si ho zaregistrovat bez ohledu na to, že tu nějaky vodafone je. Na to nepotřebujete žádné povolení a žádný zákon vám to nezakazuje. Neblbněte. Jdem ale úplně jiným směrem který nedává radu jak na doklad.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 4. 2014 12:27
Dobrý den. Prosím o radu. Nejsem živnostník ani podnikatel. Obratily se na mně dvě firmy s žádostí o registraci domény a webhostingu. Zaregistroval jsem obě domény a hosting na moje jméno. Společnostem jsem předal číslo účtu registrátora a provozovatele hostingu. Dále částku za doménu s hostingem. Vše je u jednoho registrátora. Firmy ale chtějí nějaký doklad protože to platily ze svých účtů na účet registrátora a provozovatele hostingu. Jak toto teď udělat? Jaký doklad mám vydat když to neplatily mně ale přímo na účet registrátora?
Moc děkuji za radu.