Re: OT komu věřit? klient X banka
Banky mívají na kreditní kartu, úvěr, spořící účet samostatné bankovní účty a k nim vystavují výpisy. K účtování vám nestačí jen výpis z běžného účtu. Chtějte po nich k zaúčtování i tyto další bankovní výpisy týkající se těchto operací (KK, úvěr).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 4. 2014 14:10
Dobrý den,
dělám účto menší neziskovce. A nezdá se mi pohádka, kterou mi pán napovídal při předávání podkladů.
Říkal, že minulé vedení z účtu vybíralo z bankomatu a nepředávalo na pokladnu (nějaká inventura pokladny se nekonala a pod....) ..... ale .... ve výpise z účtu KB se nemůžu dobře orientovat.
Jsou na něm poplatky za výběr z bankomatu, ale samotný výběr nevidím. Tvrdí, že jiný výpis nemá... Pak jsou tam splátky úvěru a úroky z něj, ale podle knihy bankovním výpisů se dostal účet do debetu nax. 700 Kč, přitom splátka je cca 20.000....
Prosím, nesetkal se někdo? Napadlo mne, jestli na tento neziskový účet není nastaveno splácení jiného přečerpaného účtu/kreditky .... ale netuším, jak se odpíchnout...
Zítra chci volat majiteli, že tohle fakt účtovat nebudu, ale možná vidím jen černě něco, co není.
Nemáte zkušenosti?