Re: Ekekuce a pořadí
Není potřeba psát datum doručení, na ZL by měly být ex.napsány v pořadí, v jakém došly. Vy informujete exekutory, že u vás nastoupil, oni vám pošlou exekuce. Na těch máte datum doručení prvnímu plátci mzdy (podle toho si můžete pořadí zkontrolovat)
§313 ZP
e) zda ze zaměstnancovy mzdy jsou prováděny srážky, v čí prospěch, jak vysoká je pohledávka, pro kterou mají být srážky dále prováděny, jaká je výše dosud provedených srážek a jaké je pořadí pohledávky
Re: Ekekuce a pořadí
Ono jde totiž o to, že mi zam. v dotazníku napsal, že má 4 exe a v ZL měl exe 1x. Volala jsem jeho bývalé účetní a ta mi řekla, že ji to tak vyjel program. Tak to tedy dopsala ručně a tu exekuci co měl v tom prvním ZL má nyní na 3. místě. Jsem z toho zmatená. Obešlu exe-úřady , částku budu v příští mzdě deponovat a počkám co mi příjde . Moc Vám děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 4. 2014 10:34
Přeji hezký den. Potřebuji poradit - nový zaměstnanec mi donesl zápočtový list, kde má vypsané 4 exekuce. Z uvedeného ale nejde vyčíst v jakém pořadí exekuce přišly. Dle mého by se měly exe strhávt podle pořadí v jakém přišly prvnímu plátci je to tak? nebo se mýlím?? Já osobně když u nás končí zaměstnanec s exekucemi, tak vypisuji kdy byly doručeny. Děkuji za rady