Re: Tiskopis ÚP - Infor.o nástupu zaměst
Ano, zaškrtnete čtvereček občan EU, odstavec Zaměstnání - vyslání k plnění úkolů .... zde zaškrtnete zaměstnání a vyplníte i ostatní požadované údaje tohoto odstavce. Pak vyplníte odstavec a), úplně dole vyplníte, zda se jedná o jedná o jeho první zaměstnání na území ČR, datum, podpis.
Ještě prosím, PP je uzavřen na dobu určitou do 30.11.2014, v tomto případě v odstavci zaměstnání uvedu od 22.4.2014 ale i do 30.11.2014 ?? Už nebudu posílat tiskopis o skončení zaměstnání ? Ještě prosím, nemám od nich kopie pasu, mám občanku i rodný list, ale ne pas, musí být vyplněna kolonka číslo cestovního pasu a název orgánu, který cestovní pas vydal ?? MOc Vám děkuji za ochotu J.
Pokud předpokládáte, že u vás již nebude po 30.11.2014 pracovat, pak vyplňte i kolonku do...a nemusíte posílat hlášení po ukončení PP. V opačném případě datum do...nepište. Nemáte nějaký starý tiskopis? Já zde kolonku čísla cestovního pasu nevidím.
Mám ho ze stránek úřadu práce, stáhla jsem si ho v pátek, státní občanství, pohlaví, místo narození a pod tím je číslo cestovního dokladu ..... Ještě prosím v odstavci a) místo výkonu práce (adresa), zde uvedeu sídlo zaměstnavatele ? Nebo místo, kde skutečně budou pracovat ? To se ovšem bude měnit ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 4. 2014 7:17
Dobrý den po svátcích, moc prosím o radu při vyplňování tiskopisu Informace o nástupu zaměstnání, který dokládám na ÚP ... Když se jedná o PP na základě smlouvy, budu vyplňovat odstavec Zaměstnání - vyslání k plnění úkolů .... zde zaškrtnu zaměstnání a potom odstavec a) , je to tak ? b) a c) vyplňovat v tomto případě nebudu... Moc děkuji za radu J.