Re: Katalog prací - Svářečský dozor
Dobrý den ,
Svářečský technolog a inženýr jsem také nenašla,ale v KZAM od bezpečáka jsem našla:
Technolog strojírenský - 31157 nebo
Inženýr technolog strojírenský -21455.
možná Vám to pomůže...
Mohla bych také poprosit o radu ...jak odměňovat svářečský dozor?
Bude docházet nepravidelně a zřejmě by byl jen na DPP,ale kolik by pak byla optimální odměna za hodinu jeho dozoru...setkala jsem se s tím poprvé a nevím si rady.Děkuji Manky
Dobrý den ,
mohla by jste mi alespoň poradit jak vysoká by měla být v této profesi odměna na hlavní PP,měla bych se čeho chytit..jsme firma jen s přidruženou výrobou ..děkuji
Tak to Vám asi také nepomůžu, protože svářečský inženýr má ještě funkci konstruktér, takže pracuje ještě částečně na konstruktérské pozici, jeho základ je 25 000 + prémie. Svářečský technolog má příjem 20 000 + prémie.
Může Vám to pomoci jen orientačně, my jsme podnikatelská sféra, určujeme si mzdy samy. Také jsem zjišťovala všude možně jejich mzdy, ale skoro nic jsem se nedočetla, snad jen na volných pracovních místech, ale je to různé, podle velikosti firmy a také regionu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 4. 2014 14:12
Dobrý den,
prosím o radu personalisty, kteří mají zkušenost se začleněním pracovníků do katalogu prací.
Svářečský technolog a Svářečský inženýr - prosím katalogová čísla
Celkově svářečský dozor by měl být na úrovni skoro vedení podniku, myslím, že 122.....??? vůbec nikde to nemůžu najít
Děkuji za každý názor