Katalog prací - Svářečský dozor

• 22. 4. 2014 14:12

Dobrý den,

prosím o radu personalisty, kteří mají zkušenost se začleněním pracovníků do katalogu prací.

Svářečský technolog a Svářečský inženýr - prosím katalogová čísla

Celkově svářečský dozor by měl být na úrovni skoro vedení podniku, myslím, že 122.....??? vůbec nikde to nemůžu najít

Děkuji za každý názor

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 4. 2014 15:17

Manky (neregistrovaný)

Re: Katalog prací - Svářečský dozor
      Dobrý den ,
      Svářečský technolog a inženýr jsem také nenašla,ale v KZAM od bezpečáka jsem našla:
      Technolog strojírenský - 31157 nebo
      Inženýr technolog strojírenský -21455.
      možná Vám to pomůže...

Mohla bych také poprosit o radu ...jak odměňovat svářečský dozor?
      Bude docházet nepravidelně a zřejmě by byl jen na DPP,ale kolik by pak byla optimální odměna za hodinu jeho dozoru...setkala jsem se s tím poprvé a nevím si rady.Děkuji Manky

• 25. 4. 2014 7:09

lkj

Dobrý den, děkuji za radu.
      V naší firmě máme tyto profese na hlavní pracovní poměr, takže dochází do zaměstnání pravidelně, a mají měsíční mzdu. Tak v tomhle Vám pomoci nemůžu, také jsem se s tím předtím nesetkala.
      Hezký den

• 25. 4. 2014 12:46

Manky (neregistrovaný)

Dobrý den ,
      mohla by jste mi alespoň poradit jak vysoká by měla být v této profesi odměna na hlavní PP,měla bych se čeho chytit..jsme firma jen s přidruženou výrobou ..děkuji

• 29. 4. 2014 13:11

lkj

Tak to Vám asi také nepomůžu, protože svářečský inženýr má ještě funkci konstruktér, takže pracuje ještě částečně na konstruktérské pozici, jeho základ je 25 000 + prémie. Svářečský technolog má příjem 20 000 + prémie.
      Může Vám to pomoci jen orientačně, my jsme podnikatelská sféra, určujeme si mzdy samy. Také jsem zjišťovala všude možně jejich mzdy, ale skoro nic jsem se nedočetla, snad jen na volných pracovních místech, ale je to různé, podle velikosti firmy a také regionu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).