Re: úřad práce,brigáda a nové zaměstnání
Proč?
Při evidenci si může vydělat max 4250, a je jedno, jestli na "brigádě" nebo "na smlouvu"
Re: úřad práce,brigáda a nové zaměstnání
je fajn, že jste se pobavila, ještě byste také mohla znát zákony nebo si alespoň přečíst informace o evidenci na ÚP ze str. ÚP:
Do evidence uchazečů o zaměstnání nemůže být zařazena fyzická osoba, která je •v pracovněprávním vztahu (tj. pracovní poměr, vztah na základě dohody o pracovní činnosti a dohody o provedení práce) nebo ve služebním poměru, s výjimkou tzv. nekolidujícího zaměstnání. Za nekolidující zaměstnání se považuje činnost na základě pracovního nebo služebního poměru, pokud měsíční výdělek nepřesáhne polovinu minimální mzdy, nebo činnost na základě dohody o pracovní činnosti nebo dohody o provedení práce, pokud měsíční odměna nebo odměna připadající na 1 měsíc za období, za které přísluší, nepřesáhne polovinu minimální mzdy,
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
22. 4. 2014 16:28
dobrý den prosím vás,jsem vedené na úřadu práce mám k tomu brigádu a teď se mi naskytla možnost pracovat na smlouvu ,normální pracovní poměr .Múže to tak být všechno dohromady?
děkuji za radu
Brh.