Re: proplacení dovolené
Tak bylo by dobré, kdybyste začala svými povinnostmi - třeba přečíst zdejší pravidla a řídit se jemi :
6) SLUŠNOST
Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně nejsou zbytečná. Na fórum rozhodně nepatří hádky, agresivita, urážky, vulgarity atd. Též vyjádření typu "žádám o odpověď" vyznívá poněkud arogantně a může někoho odradit od pomoci.
Jinak výpověď dohodou mít podepsanou nemůžete, protože nic takového neexistuje.
Dobrý den,
SLUŠNOST
Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně nejsou zbytečná.
Pokud neumíte o něco požádat, pak se nedivím, že vám zaměstnavatel nechce dovolenou dát. Třeba by pomohlo kouzelné slovíčko ,,prosím,,.
O čerpání dovolené rozhoduje zaměstnavatel, takže se rozhodl, že Vám ji nenechá vyčerpat, ale proplatí při ukončení PP.
Děkuji za odpověď.
Pro ostatní bych jen chtěla dodat, že píši ve zkratce. Teda pokud chcete číst dlouhé a nestručné texty, tak opravuji: Prosím Vás buďte tak hodní a zodpovězte mi můj dotaz, nejsem zběhlá číst v Zákoníku práce, nerozumím psanému textu........
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 4. 2014 11:23
Našla jsem si nové místo, mám podepsanou výpověď dohodou. Zbývá mi dovolená, ale zaměstnavatel mi ji nechce dát, že mi ji uhradí. Jaká jsou moje práva??