Katalog-ucetnich -varování pro všechny

• (neregistrovaný)

30. 4. 2014 10:01

Dobrý den, chtěl bych všechny varovat před firmou Seo-Site, která provozuje stránky www.katalog-ucetnich.cz. Firma Vás naláká přes telefon na to, že Vám bude posílám nové klienty - prý až 20nových klientů za rok a dále, že Vás zveřejní na výše uvedených stránkách. To vše za poplatek 6tis. Kč za rok. Pozor smlouva je uzavřena pouze na základě telef. hovoru, posléze už nelze odvolat (jinak byste museli zaplatit odstupné 70%celkové ceny). Bohužel i já jsem jim naletěl, kontaktoval jsem mnoho firem z jejich slavného katalogu a všichni mi potvrdili to samé, firma jim neposlala jediného zákazníka a když už náhodou nějakého ano, byly to např. firmy v insolvenci. Tímto chci všechny účetní varovat, ať se nenapálí jako já.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 4. 2014 10:18

alen1 (neregistrovaný)

Re: katalog-ucetnich -varování pro všech
      Měla jsem s nimi také pohovor, snažili se mi vnutit "myšlenku", že se mnou chce spolupracovat řada firem,domluvili si telefonický hovor na další den. Druhý den jsem jim řekla, že když někdo bude stát o mé služby, tak mi určitě napíše mail nebo mě bude kontaktovat osobně, ne přes prostředníka, ať mě pošlou mailem materiály. Poslali a tím pádem jsem mohla zjistit, že nejednají podle toho, co říkají. Odmítla jsem při opakovaném hovoru a tím to skončilo.

• 30. 4. 2014 10:22

alen1 (neregistrovaný)

Re: katalog-ucetnich -varování pro všech
      v návaznosti na naše předchozí telefonické jednání Vám zasílám nabídku a souhrn informací o portálu Katalog - účetních.cz .

Výpis z mailové komunikace:

Zajišťujeme firmy na vedení účetnictví a daňové poradenství už pátým rokem. Rádi bychom uspokojili poptávku jednatelů společností po službách účetních a daňových kanceláří, aktuálně v Praze a Středočeském kraji.

Po novém roce registrujeme, že je zájem větší. Předpokladem naší spolupráce je tedy mít volnou kapacitu na příjem nových firem, které poptávají erudované účetní kanceláře s dlouholetou praxí, chtějí kvalitní a kompletní účetní servis.

Takto umíme zajistit 2-4 firmy na stabilní spolupráci v průběhu roku, nebo zvýhodněného dvouletého období. Spokojená firma Vám zcela jistě poskytne další osobní doporučení. Vidíte tedy, že se mimo jiné jedná o příležitost podílet se aktivním způsobem na zajišťování firem.
      K takovémuto zajištění firem máme vlastní internetový projekt Katalog-účetních. Je to sofistikovaný systém s unikátní vlastností rychlého filtrování účetních kategorii, nebo regionů, ze kterého si podnikatel dohledá nabídku účetních kanceláří. Nejedná se tedy o klasickou statickou reklamu, ani jednoduchou řádkovou inzerci.

Zřejmě slibují, ale nesplní. Byli tedy velmi v telefonu přesvědčiví a používali manipulativní metody.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).