Re: Oprava přehledu o výši pojistného
Pokud podáváte pomocí FormFiller, pak vlevo nahoře je políčko "zobrazit další doplnění" - kliknete na něj a zobrazí se Vám "řádný", rolovacím menu opravíte na "opravný" a hlavně musíte uvést kód "Corrld" - to je asi dvacetimístný kód toho původního podání - podáváte-li přes VREP, pak Vám na e-mail chodí doklad o podání, kde ten kód je. Bez toho vyplněného kódu Vám opravný tiskopis VREP zamítne. Ten kód zajišťuje, že se to na OSSZ automaticky spáruje.
Rádo se stalo. Před časem jsem s tím též měla problém, pomohli mi na OSSZ - navedli mě správným směrem.
Prosím o radu, podnikatel si sám počítá mzdy a špatně si uvedl do programu stravenky. Dal si to jako zdanitelné srážky mínusem, takže mu to snížilo základ pro SP a ZP, tak by mě zajímalo, zda je nutné to opravit v daném měsíci a nebo to může opravit v následujícím.
Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 5. 2014 15:18
Dobrý den,
při zpracování mezd za 4/2014 jsem přišla na chybu v 3/2014 - jedná se o výši sociálního pojištění. Potřebuji opravit podaný přehled - můžete mi poradit jakým způsobem se podává? Úhrn vyměřovacích základů a úhrn pojistného má být vyšší než bylo podáno. Rozdíl samozřejmě odešlu na účet, ale na formuláři není kolonka pro opravu. Předem děkuji za radu.