Re: Kolik si účtovat za zpracování mezd
Přece není problém udělat si ŽL na zpracování mezd (účetnictví), když tuto práci paní dělala (+ vzdělání).
Zkuste se kouknout na ceníky účetních kanceláří a samostatných externích účetních, abyste si udělala obrázek, zejména ve vašem městě.
Re: Kolik si účtovat za zpracování mezd
Ano, taky si to tak myslím a bohužel v dnešní době je už těžké sehnat klienty, každý už má svou účetní a nemění ji, navíc se ceny docela stlačují dolů.
Já sama bych třeba chtěla přivýdělek na účetnictví (po práci), ale nic se mi nedaří sehnat.
Děkuji vám za odpovědi.
>>A taky, pokud mohu z vlastní zkušenosti, reklama a
>>inzerce na internetu nebo v tisku není v tomto oboru
>>činnosti příliš účinná, ke mně přišlo 99% klientů na
>>doporučení.
>Ano, taky si to tak myslím a bohužel v dnešní době je
>už těžké sehnat klienty, každý už má svou účetní a
>nemění ji, navíc se ceny docela stlačují dolů.
>Já sama bych třeba chtěla přivýdělek na účetnictví (po
>práci), ale nic se mi nedaří sehnat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 5. 2014 23:31
Dobrý večer, najde se někdo, kdo mě poradí, kolik si účtovat za zpracování mezd? Byla jsem zaměstnaná (mzdy, personální, pokladna cca 200 zaměstnanců), nemoc mě vyřadila z provozu, až se dám dohromady, chtěla bych to zkusit jako OSVČ (ŽL mám, sice na něco jiného). Nevím, jaké mám šance, nevím, jestli se uživím. Předem děkuji za reakce.