Re: Money S4-rozúčtování položek na fakt
to jsem zkoušela, bohužel mi to funguje jen u pokladny. U faktur mi po kliknutí na "přidat položku" nabízí jen nějaká procenta a spíš mi to připadá, jako kdybych chtěla zaúčtovat například slevu. Bohužel nemám program momentálně u ruky, abych se podívala přesně. S MONEY se teprve seznamuji, ale připadá mi zbytečně složitý a těžkopádný.... :-(
Bohužel s Vámi musím souhlasit, v MONEY S3 i S4 pracuji pouze z donucení :o) na přání klienta. Sama mám POHODU.
Já jsem do toho spadla taky na "přání klienta", je to nejhorší program s jakým jsem se setkala, ale musela jsem se s tím poprat.
Zkuste dát "obnovit" nahoře v liště, někdy se to kouše. Ještě jsem musela několikrát uzavřít program, někdy se to podařilo,někdy ne.
Pak Vám nezbyde než zavolat na hotlinku, tam by Vám měli poradit co s tím. Sama mám Stereo, jsem s tím spokojená.
zobrazíte se zaúčtování faktury ( kliknete na ni v seznamu faktur pravým tlačítkem a vyberete " zaúčtování )
najedete si na řádek, který chcete rozhodit, nahoře na liště je tlačítko " rozúčtovat" , nabídne se vám další řádek, kde si vyplníte částku i účty , jaké potřebujete
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 5. 2014 12:12
Dobrý den. Prosím, neví někdo, jak zaúčtovat fakturu, kterou potřebuji "rozhodit" na různé účty. Například v pokladně funguje rozúčtovací forma zápisu, ale pro faktury mi program nabízí jen zápis normální, tedy s předkontací. Přece není nutné na všechny případy mít předkontace..... Moc děkuji za radu. Iva