Re: Rozdíl mezi A a P
Můžete se také zkusit zaměřit na nové analytiky, které byly zadány k účtům, jestli mají návaznost na řádky v Rozvaze.
Na nějakém pomocném účtu (999, 395,...) máte také KZ 0? Dokladová inventarizace účtů vám také souhlasí? Zkuste si cvičně vytvořit v sw Rozvahy k 30.1., k 28.2.,..., ať se dozvíte, od kterého měsíce se vám A a P nerovnají. V tom měsíci bude rozdíl, pokud ne celý, tak zkoušet i další měsíce.
Děkuji.Pracuji v programu money S3. Dělala jsem si kontrolu k 1.1.2013 a pak k 31.1.2013 a tam mi už rozvaha nesedí.ale pouze o 118,69Kč.Někde musím dělat chybu, na kterou nemohu přijít. A to mi vše kontroluje i poradce.A dokladová inventura mi sedí a obratová předvaha také sedí do haléře.
>>>>>>>Dobrý den, chtěla bych všechny požádat o pomoc. Mám
>>>>>>>problém v rozvaze, nesedí mi aktiva a pasiva.Tu
>>>>>>>částku,ale nemohu vůbec dohledat.A tak jsem si
>>>>>>>myslela,že když
>>>>>>>je to "zanedbatelná" částka nemohla bych to nějakým
>>>>>>>způsobem zlikvidovat?
>>>>>>>Předem děkuji všem za odpověď.
>>>>>>
>na kterou nemohu přijít. A to mi vše kontroluje i
>poradce.A dokladová inventura mi sedí a obratová předvaha
>také sedí do haléře.
Pokud je do rozvahy zahrnut i HV, je stejný jako ve výsledovce?
V HK je rozdíl 5 a 6 stejný jako rozdíl účtů 0 až 4 a odpovídá běžnému HV ?
Pokud se zdá, že není chyba v nastavení sestavy, pak doporučuji sestavit rozvahu i výsledovku ručně z hlavní knihy (ev. obratové předvahy) a porovnat se sestavou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 5. 2014 15:05
Dobrý den, chtěla bych všechny požádat o pomoc. Mám problém v rozvaze, nesedí mi aktiva a pasiva.Tu částku,ale nemohu vůbec dohledat.A tak jsem si myslela,že když je to "zanedbatelná" částka nemohla bych to nějakým způsobem zlikvidovat?
Předem děkuji všem za odpověď.