Re: Devizový trh
Zvláštní, jak někteří studenti zachází s informacemi, čekají, až jim to někdo naservíruje.
Dala jsem do Googlu "základní charakteristiky vývoje globálního devizového trhu z hlediska jednotlivých transakcí" a ejhle dotaz je zadán i na www.poradte.cz ,www.poradte.cz. Co tak si k tomu něco prostudovat?
Na Googlu je k tomu cca 37000 výsledků. Tak do toho...
no.. ten dotaz jsem tam zadal ja dneska... a nejen tam... popravde jsem internet prolezal vcera i dnes nekolik hodin (asi 6) a snazil se najit odpoved sam, ale vsude je charakteristika DT jako takoveho a ne zadne charakteristiky jeho vyvoje a uz vubec ne z hlediska jednotlivych transakci. Vedli jsme o tom i diskuzi s ostatnimi zaky predmetu a na nic kloudneho neprisli. Nevime ani, jestli basnik myslel jednotlivymi transakcemi provadene operace jako opce, forvard, futures, nebo konkretni platebni operace... Verte, toto je posledni moznost, ke ktere se uchyluji. Aneb studenti zadaji o pomoc odborniky... Nepatrim mezi ty, kteri si o tom nic nenastuduji a bezi za maminkou aby mu to vysvetlila. Pri sepisovani dvaceti ctyr eseji behem roku jsem si o tom zjistil dost. Takze znovu, muze mi nekdo prosim vysvetlit oc se jedna? Podrobnosti jsem schopen si vyhledat sam, ale popravde zrejme ani nechapu zadani...
ok, tak ty transakce budou asi ty spotove a terminove operace... ale zakladni charakteristiky vyvoje soucasneho globalniho DT z jejich hlediska je co?! To je nejvic nedohledatelna vec ever! :(
a nemysli vyvojem DT jak se budou vyvijet jednotlive kurzy? Jakoze mam spekulovat o tom ze kdyz bude hpdne forvardovych transakci, tak to nejak ovlivni kurz? Nebo jsem uplne mimo... Protoze jestli ne, tak mi chybi vykoumat akorat naka ta charakteristika... Ale timhle se tu vy asi moc nezabejvate co... vy resite asi spis financni zalezitosti jen v ramci CR... :/
>>>>Dobrý den,
>>>>
>>>>mám dotaz, na který nikde nemohu najít odpověď, tak
>>>>Vám píši o radu sem. Jaké jsou základní
>>>>charakteristiky
>>>>vývoje globálního devizového trhu z hlediska
>>>>jednotlivých transakcí? Předem děkuji za odpověď a
>>>>přeji
>>>>příjemný den.
>>no.. ten dotaz jsem tam zadal ja dneska... a nejen
>>tam... popravde jsem internet prolezal vcera i dnes
>>nekolik hodin (asi 6) a snazil se najit odpoved sam,
>>ale
>>vsude je charakteristika DT jako takoveho a ne zadne
>>charakteristiky jeho vyvoje a uz vubec ne z hlediska
>>jednotlivych transakci. Vedli jsme o tom i diskuzi s
>>ostatnimi zaky predmetu a na nic kloudneho neprisli.
>>Nevime
>>ani, jestli basnik myslel jednotlivymi transakcemi
>>provadene operace jako opce, forvard, futures, nebo
>>konkretni platebni operace... Verte, toto je posledni
>>moznost, ke ktere se uchyluji. Aneb studenti zadaji o
>>pomoc
>>odborniky... Nepatrim mezi ty, kteri si o tom nic
>>nenastuduji a bezi za maminkou aby mu to vysvetlila.
>>Pri
>>sepisovani dvaceti ctyr eseji behem roku jsem si o
>>tom
>>zjistil dost. Takze znovu, muze mi nekdo prosim
>>vysvetlit oc se jedna? Podrobnosti jsem schopen si
>>vyhledat
>>sam, ale popravde zrejme ani nechapu zadani...
>
>ok, tak ty transakce budou asi ty spotove a terminove
>operace... ale zakladni charakteristiky vyvoje
>soucasneho globalniho DT z jejich hlediska je co?! To je
>nejvic nedohledatelna vec ever! :(
Tak se koukněte např. na toto:
http://multiedu.tul.cz/~lenka.stryckova/multiedu/FI2/FI2_prednaska_6_2012.pdf
nebo
http://management-marketingu.blogspot.cz/2008/06/19-charakteristika-devizoveho-trhu.html?m=0
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 6. 2014 20:04
Dobrý den,
mám dotaz, na který nikde nemohu najít odpověď, tak Vám píši o radu sem. Jaké jsou základní charakteristiky vývoje globálního devizového trhu z hlediska jednotlivých transakcí? Předem děkuji za odpověď a přeji příjemný den.