Re: vyřazení z úřadu práce a brigáda
Bohužel mohou po V8s vyžadovat i vrácení zdravotního pojištění, které za V8s platil stát v době evidence na ÚP. K uzavření p.p. můžete přistoupit, jste -li ještě v evidenci ÚP ( nemáte v ruce rozhodnutí o vyřazení) pouze do tzv.nekolidujícího zaměstnání / jako byla ta DPP nebo DPČ nebo p.p. , ale jen do poloviny minim. hrubé mzdy - do 4250.-, s tím, že povinnost to nahlásit neodpadá. Máte-li však v ruce právoplatné rozhodnutí ÚP o vyřazení, můžete nastoupit do p.p., pokud s Vámi zaměstnavatel uzavře, může jak na dobu určitou i neurčitou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 6. 2014 17:42
dobrý den, prosím o radu, stala se mi taková věc.Byla jsem evid.na úřadu práce, přitom jsem si sehnala brigádu -dohodu o provedení práce,vše jsem nahlásila na úřad jak se má, ale z jakého důvodu byl problém a stejně mě vyřadili, odvolávám se , ale to je teď vedlejší.Na té brigádě chci ale zůstat a také mě potřebují, protože onemocněla jedna prodavačka, těch třista hodin už budu mít pomalu vybrané, můžou mě vzít třeba na smlouvu na dobu určitou nebo na dohodu o pracovní činnosti když mám z úřadem takový problém ikdyž jsem vyřazená nebo jaké mám v této situaci možnosti.Jsem zoufalá.
Děkuji
As.