Vyřazení z úřadu práce a brigáda

• (neregistrovaný)

3. 6. 2014 17:42

dobrý den, prosím o radu, stala se mi taková věc.Byla jsem evid.na úřadu práce, přitom jsem si sehnala brigádu -dohodu o provedení práce,vše jsem nahlásila na úřad jak se má, ale z jakého důvodu byl problém a stejně mě vyřadili, odvolávám se , ale to je teď vedlejší.Na té brigádě chci ale zůstat a také mě potřebují, protože onemocněla jedna prodavačka, těch třista hodin už budu mít pomalu vybrané, můžou mě vzít třeba na smlouvu na dobu určitou nebo na dohodu o pracovní činnosti když mám z úřadem takový problém ikdyž jsem vyřazená nebo jaké mám v této situaci možnosti.Jsem zoufalá.
    Děkuji
    As.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 6. 2014 18:03

. (neregistrovaný)

Re: vyřazení z úřadu práce a brigáda
      Brala bych práci, DPČ je v podstatě max. na poloviční pracovní úvazek. PP na takový úvazek, jaký si domluvíte.

• 3. 6. 2014 23:08

Loparr (neregistrovaný)

Tak buď jste to nahlásila pozdě nebo jste is vydělala víc jak 4250 Kč za měsíc, možná proto vyřadili

• 4. 6. 2014 16:07

jiřinaH. (neregistrovaný)

Bohužel mohou po V8s vyžadovat i vrácení zdravotního pojištění, které za V8s platil stát v době evidence na ÚP. K uzavření p.p. můžete přistoupit, jste -li ještě v evidenci ÚP ( nemáte v ruce rozhodnutí o vyřazení) pouze do tzv.nekolidujícího zaměstnání / jako byla ta DPP nebo DPČ nebo p.p. , ale jen do poloviny minim. hrubé mzdy - do 4250.-, s tím, že povinnost to nahlásit neodpadá. Máte-li však v ruce právoplatné rozhodnutí ÚP o vyřazení, můžete nastoupit do p.p., pokud s Vámi zaměstnavatel uzavře, může jak na dobu určitou i neurčitou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).