Re: Pracovní úraz-prosím o radu
Předpokládám, že zápis o pracovním úrazu jste sepsali a poslali na příslušné instituce. Nárok na náhradu za ušlý výdělek nevznikne, až bude vyléčen,ý dejte mu tiskopis na potvrzení bolestného (najdete na stránkách pojišťovny), bolestné spočítejte a pošlete na pojišťovnu. To jen tak ve zkratce.
Re: Pracovní úraz-prosím o radu
Mám sepsán Záznam o evidenci pracovního úrazu od firmy, kde se úraz stal (při odvozu odpadu-je to ordinace). Píchl se o jehlu. Zbytek dne dále pracoval a zašel si na krevní testy. Tento záznam tedy zašlu na ZP a KOOP. Projeví se mi to ve mzdě? Velmi vám děkuji paní Jasná, ležím v zákoníku, abecedě a fórech, ale nejsem z toho moudrá...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 6. 2014 14:29
Dobrý den, prosím o radu zkušené. Mám tu zam-ce pracujícího na DPČ. Měl pracovní úraz, neschopenku si nevzal. Přiznám se, že tápám, jak postupovat. Všem děkuji za pomoc. L.