Pracovní doba

• (neregistrovaný)

9. 6. 2014 6:22

Prosím... máme to trochu zvláštní ve frimě..majitel rakušák, ředitel na všechno řekne, není to má firma.

V sobotu byli v práci. Pracovní doba je u nás od 6-14.30 hod...výjimečně 3x za rok pár lidí odpolední. Ale výjimečně.

Jeden zaměstnanec má z víkendu začátek pracovní dobu 2.45 do 11.40 hod...Nevím co s tím..

Zatím tu nikdo není a myslím si, že to nemá ani odsouhlaseno mistrem...Nepočítali byste to nebo ano...děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 6. 2014 6:55

jasná. (neregistrovaný)

Re: Pracovní doba
      My vám tady neporadíme, my tady nevíme, proč pracoval v tuto dobu. To vy musíte zjistit a podle toho postupovat. Vy si myslíte, že to nemá odsouhlaseno mistrem, já si zase myslím, že sám od sebe by asi nešel do práce na třetí hodinu ranní.......Tady bysme jenom spekulovali a na tom mzdové účetnictví nestojí.

• 9. 6. 2014 6:59

Ilona Tau. (neregistrovaný)

Už jsem se ptala mistra. Dotyčný měl jít na 4 hod...a on to nerozhodne..prý to mám říct majitelovi ,že on to nerozhodne.
      Ale děkuji Vám.

• 9. 6. 2014 7:12

all (neregistrovaný)

A proč byste to dělala vy ? Podklady pro výplaty (docházku) vám přece musí dát mistr , tak ať si to vyřídí on, zcela jistě je za to placen.

• 9. 6. 2014 7:21

Ilona Tau. (neregistrovaný)

To by bylo krásné..to takto mít..vytisknu si docházku, mistr mi dá jenom propustky, dovolenky . Já si počítám hodiny..ověřuji, jestli opravdu byly na přesčas..nebo si jenom štípli později.
      Byť řeknu,že ten dotýčný nemá nárok na dovolenou, tak stejně nepřijde a mistr muná NV, a přesčasy dodělává potom..U nás je binec.....ale nemám jinou volbu. Každopádně děkuji.

• 9. 6. 2014 7:31

all (neregistrovaný)

Ale tohle si děláte sama, kdybyste jednou nebo dvakrát dala do výplat jen to, co vám doloží mistr, tak byste viděla ten rachot. Zaměstnanci by si to určitě nedali líbit. Vy přece nemáte žádnou zodpovědnost za to, jak a kdy je nařízena zaměstnancům práce přesčas. Na tohle nemá žádný zahraniční vlastník vliv. Mistr dělá jen to, co mu povolíte. Když to chcete za něj dělat dál, je to vaše volba. Já samozřejmě taky pomáhám vedoucím , aby to bylo vše správně, ale rozhodně bych to nedělala za ně s tím, že vlastně budu přebírat jejich zodpovědnost na sebe. Ale to záleží jen na vás, co vše si necháte líbit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).