Re: Děkuji.
>>Zdravím a zároveň děkuji všem odborníkům na "mzdy
>>,DPH, příjmovku, silničku, nemovitosti, ZOK, NOZ a .
>>.
>>.". Den 25.06.2014 je mým posledním pracovním dnem.
>>Vyberu patnáct dnů dovolené a 16.07.2014 mi PADLA.
>>17.07.2014 rozšiřuji řady českých důchodců. Nostalgie?
>>Včera
>>jsem poskakovala v "modrých trenýrkách a bílém
>>tričku"
>>a za několik malých okamžiků nebo už nyní je ze mne
>>seniorka. Ráda jsem chodila na tyto stránky na rady,
>>ověřit si své znalosti nebo i někdy jen tak . Děkuji
>>ještě jednou VŠEM. Seznam jmen by byl hodně dlouhý. A
>>zároveň Vám přeji ať se všichni dočkáte ve zdraví
>>této
>>třetí etapy života.
>
>Přeji ať si "odpočinku" užíváte co nejdéle a co
>nejpříjemněji :-)
Re: OT-odchod do důchodu a poděkování vš
Já musím vydržet ještě dva roky, na jednu stranu závidím, na druhou stranu jsem si minulý rok vyzkoušela 11 měsíců na UP a ono to po pár dnech taky není nic moc. Uklidíte, přerovnáte to, co odkládáte a pak najednou není do čeho píchnout. Takže nějaké koníčky, zájmy, přátele a hlavně pevné zdraví!! To Vám ze srdce přeju. Vendula
Re: Všem
Nudy se opravdu nebojím. Máme RD, pole, drobné hospodářství a dcera i nevěsta stříhaly metr ještě rychleji než já. Vnoučátka se těší na neuspěchanou babičku. Pokud bude zdraví, a to též přeji Vám všem, bude i pohoda. Já se radit vždy trochu bála. nějak jsem se necítila být taková odbornice. Snad se za to na mne nebudete zlobit.Drobné "účetnictví" budu dělat i nadále doma.
Určitě se zde ještě potkáme.
Re: OT-odchod do důchodu a poděkování vš
No vidíte, já jdu do důchodu už tento pátek 13.6., ale ten můj jako OSVČ bude nic moc, tak zatím v práci pokračuji, je to náročné, sil ubývá, ale vnoučat nemaje ( já měla děti dlouho po 30 a ony mne napodobují ) mohu se práci věnovat....no dokud neudělám nějaký prů... všem přeji hodně sil a zdraví a vydržať!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 6. 2014 14:11
Zdravím a zároveň děkuji všem odborníkům na "mzdy ,DPH, příjmovku, silničku, nemovitosti, ZOK, NOZ a . . .". Den 25.06.2014 je mým posledním pracovním dnem. Vyberu patnáct dnů dovolené a 16.07.2014 mi PADLA. 17.07.2014 rozšiřuji řady českých důchodců. Nostalgie? Včera jsem poskakovala v "modrých trenýrkách a bílém tričku" a za několik malých okamžiků nebo už nyní je ze mne seniorka. Ráda jsem chodila na tyto stránky na rady, ověřit si své znalosti nebo i někdy jen tak . Děkuji ještě jednou VŠEM. Seznam jmen by byl hodně dlouhý. A zároveň Vám přeji ať se všichni dočkáte ve zdraví této třetí etapy života.