Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 6. 2014 10:53
dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu, kolikrát se tady dotaz opakuje, přečtu si ho a pak když danou problematiku opravdu potřebuji, tak jak jinak, že zapomenu jak to má být správně. Proto bych si to ráda našla sama, abych nedávala pořád stejné opakující dotazy, prosím poraďte mi, jak si mám vyhledat odpověď. Např. leasing, zadám do "ovládací panel, vyhledej" slovo leasing a stejně se mi nic nevyhledá, pokud dotyčný přede mnou nepoložil otázku, kdy nadpis nazval "leasing" existují tady nějaké pomocné znaky jako např. "%"??? a pak dole na stránce je tlačítko další, když na něho kliknu, tak se nepřesunu na další stránku. děkuji moc za pomoc, chápu, že stále opakující dotazy bychom si mohli vyhledat sami, ale jak? Taky bych chtěla poděkovat všem co přispívají na tyto stránky ve svém volném čase a předávají rady, těm méně zkušeným