Re: Nedoplatky SOC, VZP, FU zadost o odk
Jako první bych to řešila pomocí posunutí termínu placení pomocí plné moci pro zpracování daňového přiznání dané daňovému poradci (posunutí termínu placení do 1.7.2014). Ten pak může požádat ještě o další prodloužení termínu pro podání DP.
Ale na to je, pokud nemáte daňového poradce, již pozdě.
Takže jak již bylo řečeno, zajít na každý úřad osobně a domluvit se na splátkovém kalendáři.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
23. 6. 2014 8:40
Dobry den, mam restauraci, kde nevarim. Posledni roky to jde s trzbou dolu, ale loni jsem od pivovaru dostal vetsi penize za odber, z kterych jsem pochopitelne odvedl DPH a poplatil dluhy. Pri vyuctovani za 2013 jsem zjistil, ze doplatky na socialnim, zdravotnim a financaku na dani FO delaji dohromady takovou sumu, ze to budu splacet cely rok. Neco uz jsem zaplatil, rekneme 25% kazdemu uradu. Jak bych mel postupovat? Napsat dopis s zadosti o splatkovy kalendar? Dekuji za kazdou vasi radu.