Re: nové zaměstnání
Ne "od koho," ale "kdo hoho" se má na co zeptat. :-D
Promiňte, neberte to osobně, ale Vy nevíte, co Vás o případné budoucí práci zajímá? Mně by třeba zajímalo místo výkonu práce, možnost profesního růstu, benefity ke mzdě ...
ANo, já bych chtěla vědět, jestli nebudu sedět v open-space ( anžto mám s tím neblahé zkušenosti), kolik lidí bude v mém kolektivu, možnost pružné pracovní doby, vysílání na služební cesty, možnost školení, sick day, stravování atd
Ale to asi musítě vědět sama, co Vám konkrétně v práci vyhovuje a co by se vám líbilo
Také nejsem moc průbojný typ, ale s věkem jsem se naučila, že v práci člověk tráví půl života a měl by tam být aspoň trochu spokojený.... takže nebojte se a ptejte se. Samozřejmě by asi nepůsobilo dobře, kdyby Vaše první otázka směřovala k výši mzdy a k výhodám, takže bych se nejprve ptala na přesnou náplň práce a moje povinnosti a pak až na mzdu a další...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 6. 2014 12:47
Dobrý den,
prosím, na co se zeptat při vstupním pohovoru na novou práci ?
- Pracovní doba
- náplň práce
- mzda
......
je ještě něco na co nezapomenout ?
Díky
Jana