Re: Zveřejnění v OR - jak formát pdf?
Technická specifikace a detaily zde:
https://or.justice.cz/ias/ui/specifikaceSL-$
Jednotlivé scany sloučíte do jednoho PDF dokumentu například pomocí Software602 PrintPDF (ale existuje spousta různých jiných nástrojů, já mám tenhle vyzkoušený a vyhovuje mi).
Hezký den.
Zde máte odkaz na několik různých virtuálních PDF tiskáren, přes tento SW se dají slučovat PDF dokumenty do jednoho a nebo sloučené naopak rozdělit. Nejsem žádný IT expert, ale myslím si, že já jsem měla nějaký PDF creator v PC nainstalovaný spolu s Windows už při koupi. Zkuste se podívat, když dáte v tom naskenovaném dokumentu volbu tisk, tak jestli tam v seznamu tiskáren také již PDF creator nemáte
Moc děkuji paní mirko..p, skutečně mám PDF creator také nainstalovaný, takže jsem to zkusila a funguje přesně tak, jak jsem potřebovala. Jako by vytiskne všechny scany do pdf dokumentu. Děkuji i všem ostatním za pomoc, konečně jsem se dopracovala k tomu, že mohu výkazy odeslat :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 6. 2014 13:14
Dobrý den,
nebyl by prosím někdo tak hodný a poradil, jak poslat závěrku v pdf ke zveřejnění? Vše mám nascanováno, ale netuším jak z toho teď udělám jeden pdf dokument. Budu posílat přes datovou schránku. Nebo mohu přiložit jednotlivé dokumenty (scan listy), to asi ne? Vím, že je to spíše technický problém, ale třeba to někdo řešil také a poradí. Děkuji