Re: Nová zakladatelská listina a VOR
V zakladatelské listině máme nově, že se podřizujeme jako celku zákonu č. 90/2012 (ZOK), že má společník jeden základní obchodní podíl, máme zrušený rezervní fond a uvedeno, že statutárem je jeden jediný jednatel. ... tohle se nějak týká obchodního rejstříku? Nikde tam tyto údaje nevidím a že máme jednojo jednatele je tam vidět ....
každá změna zápisu v OR se musí navrhnout tzv. stanoveným inteligentním formulářem-na justici- Podání do veř. rejstříku, k tomu se přiloží novela ZL a případné další dokumenty. Bez tohoto formuláře nic neprovedou.Formulář je nutno si nastuovat, není to napoprvé jednoduché, ale jde to naučit, taky jsem s tím původně zápasil jako se smrtí.
ano, protože je to označené kódem vpravo nahoře po vyplnění a jak mi bylo vysvětleno, tak pomocí toho kódu to elektr.převádějí do OR, bez toho vám změnu neudělají.Pokud jste poslala jen ZL, tak doporučuji poslat znovu s formulářem pro urychlení, protože samotnou ZL vám buď vrátí nebo se vůbec nebudou tím zabývat.
>
>vyplnila jsem a uložila v PDF
tak rychle? to jste tedy borec.
..... můžu tedy toto PDF
>poslat bez podpisu datovou schránkou? A poplatek si
>zjistím kam a variabil poslat? Jsem asi otravná, ale
>tvořím toto poprvé, tak se nezlobte ...
tohle ale už opravdu nevím, protože já dělám vše papírovou formou s ověřenými podpisy pro klienty, takže toto neznám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 6. 2014 12:51
Dobrý den, upravili jsme Zakladatelskou listinu podle nové právní úpravy a odeslali na rejstříkový soud. Je ještě neco potřeba? Např. upravovat nějak výpis z obchodního rejstříku?