Re: exekuce a přečerpaná dovolená
ano, přesně tak,ještě můžete řešit za jaké období je ta dovolená,tak zadat stejné peníze, kdyby byl nyní jiný průměr.Za nepl.volno by tam mělo vylézt zdrav.poj, jestli to váš program neumí, tak ručně spočítat.
jj. děkuji
mám tam tedy celý měsíc 0,-, protože ji platí OSSZ. Zadám tam př. - 3500,-(ten přeplatek) + to neplacené volno za 3,5 dne, že? ale mě to tam hodí i daň a sociální. je to v pořádku? vše je tedy v mínusu. pak ten součet té čisté mzdy mi doplatí?
dáte přečerpaná dovolená, což je mínusem, takže i mínusem hrubá mzda
zkuste, třeba to program dovolí i přes nemoc, zdat neplacené volno 3,5 dne...měla by naskočit částka, o kterou se musí navýšit vym. základ na ZP
nepíšete, ve kterém měsíci bylo přečerpáno, dejme tomu že v 5/14, ten má 31 kal dní, takže 8500:31=274,19 * 3,5=823 je VZ na ZP a z toho se musí srazit zdravotní pojištění
tady srážíte přeplatek za dovolenou, ale ještě musíte zadat to neplacené volno ... za něco je přeplatek, za něco nedoplatek ....ideální je vše si spočítat ručně..jak to bylo ....jak to mělo být ..pro kontrolu s počítačem, technika ne vždy pracuje dle našich představ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 6. 2014 8:06
Dobrý den,
když chci srazit zaměstnanci přečerpanou dovolenou, ovlivňuje mě nezabavitelná částka?
A musím mu přičíst zdravotní a sociální pojištění za ty dny dovolené navíc?
Děkuji?